CityCenterRPG

Z myślą o graczach!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-03-20 18:24:17

Yoshi
Administrator ROOT
Liczba postów: 3
Windows 7Chrome 64.0.3282.167

REKRUTACJA [ON]

Witam wszytskich bardzo serdecznie... W dniu dzisiejszym postanowiłem otworzyć rekrutacje w szeregi SAPD.

Wzór podania:
1. Imię:
2.Wiek:
3.Czy posiadasz ts?
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon?
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.:
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji:
7.Dlaczego akurat SAPD?

Życzę powodzenia...

#2 2018-03-20 18:31:56

XDREJ
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 65.0.3325.162

Odp: REKRUTACJA [ON]

1. Imię:Robert
2.Wiek:16 lat
3.Czy posiadasz ts?: Tak posiadam TS3.
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem posiadam sprawny mikrofon.
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.: Jestem zazwyczaj spokojną osobą, lubiącą sobie pograć na serwerach typu RPG, zazwyczaj gram w gronie znajomych. Uczęszczam do szkoły wyższej a mianowicie kształcę się w kierunku elektryka. Moim hobby jest motoryzacja. Lubie poznawać nowe osoby , szybko zawiązuje znajomości z świeżo poznanymi mi osobami.
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji:Tak byłem w frakcji SAPD oraz SM.
7.Dlaczego akurat SAPD?: Dlaczego SAPD ? Lubię uczestniczyć w pościgach oraz dbać o porządek na drogach na serwerach. W życiu realnym również interesują mnie służby mundurowe więc myślę , że taka mała cząstka tej frakcji idealnie wpasowała by się w moje zainteresowania.

#3 2018-03-20 18:41:29

JDKZ
Administrator
Liczba postów: 11
Windows 7Chrome 65.0.3325.162

1. Imię: Krzysztof
2.Wiek: 15 lat.
3.Czy posiadasz ts? Tak, posiadam.
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak, posiadam.
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.: Witam, mam na imię Krzysztof mam 15 lat i aktualnie zamieszkuję niewielką miejscowość pomiędzy Kaliszem a Koninem a dokładniej obok Turku. Uczęszczam do gimnazjum oddalonego ode mnie o kilka kilometrów. Jestem blondynem raczej dość średniego wzrostu gdyż mam zaledwie 170cm wzrostu oraz niebieskie oczy. Jestem bardzo spokojnym, opanowanym i pomocnym człowiekiem, gdy ktoś prosi mnie o pomoc nigdy nie odmawiam. Interesuję się rolnictwem, sportem, informatyką oraz policją.
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji: Tak byłem kilka razy (5 razy) w frakcji SAPD na różnych serwerach, raz byłem również w PSP ale jakoś nie zaciekawiła mnie ta frakcja tak bardzo jak SAPD.
7.Dlaczego akurat SAPD? Wybrałem właśnie SAPD gdyż ta frakcja przynosi mi najwięcej radości z pełnienia służby na niej. Uwielbiam odgrywać RP gdzie trzeba uczestniczyć w pościgu czy też wypadku. Posiadam własne materiały szkoleniowe dla akademi oraz dość duże doświadczenie z tą frakcja. Tak jak już wyżej wspomniałem interesuję się policją i to właśnie dlatego pisze podanie do tej frakcji.

Pozdrawiam!

#4 2018-03-20 19:32:26

DawidDura
Użytkownik
Windows 7Chrome 65.0.3325.162

1.Imię: Dawid
2.Wiek: 14
3.Czy posiadasz ts? // Tak
4.Czy posiadasz sprawny mikrofon? // Tak
5.Opisz siebie w 3-5 zdaniach.: // Co by tu powiedzieć, mam 14 lat. Interesuję się Informatyką złożyłem już 3 komputery (Działające). Moje ulubione gry (MTA, Gta V) MTA Wole [dblpt]D. Mam 2 siostry 1 brata są dziwni xD.
6 Byleś kiedyś w jakiejś frakcji: // SAPD, SAMC, TSA, PSP, Mechanik !
7.Dlaczego akurat SAPD? // Ogarniam (RP), Lubię pomagać, SAPD To najlepsza frakcja.....

#5 2018-03-20 19:34:32

Prezes
Użytkownik
WindowsChrome 64.0.3282.186

1. Imię:Adam
2.Wiek:11 (prawie 12)
3.Czy posiadasz ts?:Tak
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.:Jestem Adam Mam 11 Lat Chodze do Szkoly [dblpt]D Podstawowej Lubie Grac w Pilke Bardzo Duzo Jestem Na Dworze z Kolegami Sobie Biegamy po dzielni,jestem Miły Chciałbym Kiedys Zostać Policjantem,Strażakiem,Ratownikiem Duzo Tez Gram Na Komputerze Bo jak mi się Nudzi To Wbijam Na Kompa I W Mta I Gram w Takie Gry Jak Mta,CS Global Offensive,Inne Gry Chodze Na Basen Bo Lubie Pływac Ogolnie [dblpt]) Lubie Grac Na Trybach RPG Podoba Mi Się Bardzo Zarabiamy,Kupujemy Auto Pierwsze I To Jest W Tych Trybach Super!
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji:Bylem/Nie raz.
7.Dlaczego akurat SAPD?:Myśle Z Ta Frakcja Pasuje Do Mnie Bo Lubie Jezdzic Samochodami w Gta,Oraz Lubie Odgrywac Tak Zwane ''Rp'' Bylem Wiele,Wiele Razy W Tej Frakcji Umiem Odgrywac RP Grać Z Team [dblpt]D Nie Jestem Nerwowy Więc Mi Się Wydaje z Pasuje Do Tej Frakcji Oraz Na Kolejne Awanse Pozdrawiam Zarzad.

Ps.Mam Nadzieje z Mam 11 Lat I Nie będzie To Problem..

Ostatnio edytowany przez Prezes (2018-03-20 19:35:33)

#6 2018-03-20 20:42:16

Kapi69
Użytkownik
Windows 8.1Chrome 64.0.3282.186

1. Imię:Kacper
2.Wiek:17
3.Czy posiadasz ts? : Właśnie nie ale pobiore
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.:Jestem kacper, mam 17 lat. Mieszkam w Rzeszowie.Lubie Grać w piłkę nożna i interesuje sie Policją
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji:Tak na innych serwerach(nie będe reklamował)
7.Dlaczego akurat SAPD? : poniewaz Bardzo lubie Policje i na innych Serwerach dobrze mi idzie, to myśle, że tutaj też mi dobrze pójdzie

#7 2018-03-20 20:52:48

lypik000
Użytkownik
WindowsOpera 51.0.2830.55

1. Imię:Damian
2.Wiek:17 lat
3.Czy posiadasz ts?tak
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon?rozwalony ale naprawie
5. Opisz siebie w 3-5 zdaniach.: Mieszkam w województwie Małopolskim, dokładniej rzecz nazywając bliskie okolice Kraków. Moim naczelnym zainteresowaniem są podróże, które często realizuje, najchętniej do ciepłych krajów, ale zimą też jest ciekawie. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać pośród drzew. Od jakiegoś czasu zainteresowało mnie niebo, nawet nie wiecie ile można Sobie ułożyć z jednego zbioru gwiazd. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Gdy widzę, że jest jakiś niepokój/nienawiść nie mogę nie zareagować, co czasami przeradza się w wadę. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. Wiec tak podstawy mam na imię Damian,mój wiek to 17 lata i pochodzę z woj,Małopolskiego.W życiu prywatnym zajmuje się transportem po naszym pięknym kraju.W wolnym czasie lubię składać różne modele pojazdów i także zwiedzać.Interesuje się sportem i rożnymi służbami.To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą. potrawie się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram.Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym.Szybko się uczę nowych rzeczy.Mam dystans do siebie.A resztę mojego charakteru trzeba poznać .
6. Byleś kiedyś w jakiejś frakcji:tak
7.Dlaczego akurat SAPD?Myślę że ta frakcja pasuje do mnie ponieważ bardzo dobrze ogarniam RP i pościgi.Dużo razy byłem liderem SAPD.Nigdy nie odwalałem i mam nawet przygotowane bindy.Myślę że bym był najlepszym liderem tej frakcji.Jak mnie dodacie na to stanowisko lidera to postaram się dbać o dobroć frakcji i bycie jak najdłużej na służbie.To ja należę zostać tym liderem tej frakcji .Pozdrawiam

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum